Actorul de comedie Mihai Bobonete şi magicianul Robert Tudor, finalist în sezonul cinci al emisiunii ”Românii au talent”, vor fi prezentatorii primului sezon al emisiunii ”Vocea României Junior”, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, ce va fi transmisă de Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Bobonete va transmite telespectatorilor emoţiile concurenţilor de pe scenă, în timp ce Robert Tudor va fi alături de copii în culise, informează Pro TV.

”Iubesc copiii şi abia aştept să fiu în mijlocul lor în primul sezon «Vocea României Junior». Ne vom distra, vom râde mult şi vom asculta cele mai bune voci ale noii generaţii. Avem trei antrenori cu experienţă, care îi vor ajuta pe cei mici să meargă mai departe indiferent de rezultat şi să nu renunţe la visul de a cânta, iar eu şi Robert vom fi alături de ei şi le vom aduce românilor un show de neuitat.”, a spus Mihai Bobonete.

”Sunt bucuros să prezint această emisiune, care va intra în casele tuturor românilor, alături de prietenul şi naşul meu, Mihai Bobonete. Să lucrez cu copiii este ceea ce iubesc să fac. Ştiu că voi plânge de bucurie şi de uimire pentru aceşti copii, care vor veni să cânte cu voci de înger. Aştept cu nerăbdare să începem filmările şi, dacă cei mici ne vor uimi cu vocile lor, eu îi voi încânta pe toţi cu numere de magie”, a spus, la rândul lui, Robert Tudor.

Antrenorii emisiunii ”Vocea României Junior” vor fi Inna, Marius Moga şi Andra.

Formatul ”The Voice Kids”, pe care se bazează emisiunea românească, are o structură similară cu cea a show-ului ”Vocea României” şi a fost cumpărat de Pro TV de la Talpa Global.

”Lansat în anul 2012, formatul The Voice Kids este unul amuzant, în care divertismentul şi momentele din show sunt gândite pentru a fi urmărite de întreagă familie. Copiii talentaţi, ale căror voci vor întoarce scaunele antrenorilor, vor avea şansa de a lucra cu antrenori cu experienţă”, potrivit Pro TV.

După prima difuzare a formatului, în Olanda, show-ul a intrat în producţie în peste 30 de teritorii, printre care se număra Franţa, Rusia, Germania, Columbia, Statele Unite ale Americii şi Orientul Mijlociu.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.