Primul episod al emisiunii ”Gospodar fără pereche”, prezentată de Anamaria Prodan Reghecampf, în care vor fi prezentaţi 13 fermieri participanţi, va fi difuzat de televiziunea Pro TV pe 6 iunie, de la ora 20.30, urmând ca show-ul să continue după o perioadă de înscriere şi selectare a femeilor care vor să participe la proiectul de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formatul ”Farmer wants a wife” presupune difuzarea unui prim episod în care sunt prezentaţi fermierii participanţi şi aşteptările lor legate de partenera ideală. După o perioadă de câteva luni în care va avea loc selecţia persoanelor interesate de ei, show-ul va continua cu etapa în care fermierii îşi aleg cele mai potrivite posibile perechi şi va prezenta evoluţia relaţiilor, informează Pro TV.

Prin urmare, în prima ediţie a ”Gospodar fără pereche”, telespectatorii vor afla cine sunt fermierii, cum arată gospodăria fiecăruia, care sunt visurile lor şi cum văd ei partenera ideală, alături de care să întemeieze o familie. Odată cu difuzarea acestei prime ediţii, Pro TV va anunţa “start înscrieri“ pentru femeile care vor să participe în emisiune, urmând ca producţia să continue după ce sunt alese cele mai potrivite pretendente pentru cei 13 participanţi.

Deţinut de FremantleMedia, formatul ”Farmer wants a Wife” este un reality-show care prezintă parcursul unor fermieri singuri care îşi caută o parteneră de viaţă, dar şi avantajele traiului departe de oraş.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.