Prima galerie privată de artă din Craiova şi din regiunea Olteniei se va deschide în 30 mai. GLORIÆ Art Gallery va fi inaugurată cu o expoziţie a artistului italian Vincenzo Bianchi, curatoriată de Ruxandra Demetrescu, istoric de artă şi profesor universitar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vernisajul şi deschiderea galeriei vor avea loc joi, de la ora 18.00, în prezenţa artistului şi a curatorului.

Publicul va putea descoperi lucrările semnate de Bianchi în diverse tehnici artistice, de la pictură şi grafică până la sculptură şi obiect.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

GLORIÆ Art Gallery este un spaţiu deschis şi primitor, în vederea promovării artiştilor locali şi naţionali, tinerii creativi şi studenţi ai facultăţilor cu profil artistic. Este un loc de întâlnire, socializare şi descoperire a artei care îşi propune să transforme atmosfera culturală locală şi să repoziţioneze oraşul pe harta culturală naţională.

Situată în centrul istoric al Craiovei, galeria va găzdui evenimente în 4 săli de expoziţie, un pavilion şi o grădină. La etaj au fost amenajate spaţii dedicate unor programe de rezidenţă artistică, răspunzând astfel unuia dintre obiective, de a inspira noua generaţie de creatori şi de a susţine dezvoltarea mediului cultural la nivel local, naţional, dar şi internaţional.

Galeria poate fi vizitată pe strada Alexandru Macedonski, nr. 49, de luni până vineri, de la ora 10:30 la ora 20:00, sâmbăta de la ora 10:30 la ora 19:30, duminica fiind închisă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.