Prima ediţie a sezonului patru "Visuri la cheie" a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, cu 1,9 milioane de telespectatori pe durata de difuzare şi cu 2,4 milioane de români în minutul de maximă audienţă de la 22.12.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul a înregistrat 11 puncte de rating şi 33% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de aproape trei ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.1 puncte de rating şi 12.3% share.

Familia Şerbana din localitatea Nedelea, judeţul Prahova, a primit miercuri vizita echipei "Visuri la cheie" şi bucuria de a-şi vedea cel mai mare vis împlinit, acela de a avea o locuinţă complet renovată şi utilată în care să le poată oferi celor patru copii o viaţă mai frumoasă.

Dragoş, Adela, Alina şi Omid au reuşit în numai două săptămâni să transforme complet o casă distrusă şi să le facă surprize de neuitat lui Iulian, soţiei sale, Ana Floriana, şi celor patru copii, Maria, Florian, Teodora şi Eliana.

Miercurea viitoare, de la 20.30, echipa "Visuri la cheie" va face o nouă transformare spectaculoasă a unei locuinţe distruse şi va schimba un destin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.