Kanal D a confirmat oficial, marţi, într-un comunicat de presă, că prezentatorul şi realizatorul TV, Dan Negru, va face parte din echipa sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pasiunile fac viaţa frumoasă. Am avut şansa ca profesia mea să-mi fie şi pasiune şi-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleaşi aspiraţii. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionaţi şi am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viaţă şi ne leagă aceeaşi dorinţă, aceea de a face televiziune. Şi cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Şi vă garantăm că va fi una grozavă!", a spus Dan Negru.

Format la şcoala de televiziune Valeriu Lazarov şi reprezentant al unei generaţii de aur de oameni de TV, prezentatorul s-a aflat la cârma unor formate internaţionale de anvergură precum „Guess My Age”, „Beat The Blondes”, „Who Wants to Be a Millionair”, „Ciao Darwin”, „Star Factory”, „Deal or No Deal”, „Minute to Win It”, „Money Drop”, „Let's Make a Deal”, se arată în comunicatul Kanal D. 

A fost supranumit „regele audienţelor" datorită reuşitelor obţinute de-a lungul timpului, atât în România, cât şi în Republica Moldova. A fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan, în două ţări (România şi Republica Moldova), formate TV internaţionale, care au fost lider de audienţă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.