Prezentatorul de televiziune şi radio american Larry King a suferit un alt infarct, joia trecută, după ce a intrat în stop cardiac, potrivit TMZ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse au declarat pentru TMZ că Larry King are dificultăţi în a respira de luni de zile şi era programat, joi, la spital, pentru o angiogramă. 

În timp ce era acasă şi se pregătea să meargă la spital a intrat în stop cardio-respirator. A fost transportat cu ambulanţa la spital, unde doctorii i-au făcut o angioplastie. Au deschis o arteră blocată şi i-au introdus mai multe stenturi. 

Cunoscutul prezentator în vârstă de 85 de ani a fost internat la terapie intensivă de unde ar putea fi externat luni. 

Larry King a consultat doctori în ultimele şase luni pentru probleme de respiraţie.

King are probleme cardiace de 30 de ani. A suferit două infarcte însă a rămas activ. 

Născut pe 19 noiembrie 1933, Lawrence Harvey Zeiger, cunoscut drept Larry King, este un prezentator de televiziune şi radio american. În perioada 1985 - 2010 a prezentat programul „Larry King Live” la CNN. Îşi continuă cariera prezentând „Larry King Now” pe Hulu şi RT America în timpul săptămânii, precum şi „Politicking with Larry King”, joia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.