Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a Muzeului Naţional al Satului ”Dimitrie Gusti” din Bucureşti cu Ordinul ”Meritul Cultural” în grad de Mare Ofiţer, decorarea survenind în anul în care Muzeul Satului celebrează 80 de ani de la înfiinţare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu prilejul împlinirii a 80 de ani de la înfiinţare, în semn de înaltă apreciere pentru competenţa şi profesionalismul dovedite de-a lungul timpului în conservarea şi promovarea patrimoniului cultural naţional, pentru implicarea activă în organizarea unor evenimente culturale de înaltă ţinută, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Mare Ofiţer, categoria F „Promovarea culturii”, Muzeului Naţional al Satului”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Pe 15 martie Ordinul ”Meritul Cultural” a fost acordat, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Cotroceni membrilor formaţiei rock Cargo. În cadrul aceleiaşi ceremonii, le-au fost înmânat Ordinul ”Steaua României” actorilor Florin Piersic şi Stela Popescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.