Seriale în premieră, precum "Grease: Rise of the Pink Ladies", continuările "Mayor of Kingstown" cu Jeremy Renner şi "Rabbit Hole" cu Kiefer Sutherland, dar şi filmul "Nope", în regia lui Jordan Peele, sunt titluri ce vor fi disponibile în aprilie pe platforma SkyShowtime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Grease: Rise of the Pink Ladies"

"Grease: Rise of the Pink Ladies" îi are ca protagonişti pe Marisa Davila în rolul lui Jane, Cheyenne Isabel Wells în rolul Oliviei, Ari Notartomaso în rolul Cynthiei, Tricia Fukuhara în rolul lui Nancy, Shanel Bailey în rolul lui Hazel, Madison Thompson în rolul lui Susan, Johnathan Nieves în rolul lui Richie, Jason Schmidt în rolul lui lui Buddy, Maxwell Whittington-Cooper în rolul lui Wally şi Jackie Hoffman în rolul directorului adjunct McGee.

Serialul muzical are loc cu patru ani înainte de acţiunea din originalul „Grease”; în 1954, înainte ca rock-n-roll-ul să predomine, înainte ca T-Birds să fie cei mai tari din şcoală, patru rebele îndrăznesc să se distreze după propriile lor reguli, stârnind o panică morală care va schimba Rydell High pentru totdeauna.

"Drift - Partners in Crime"

De mici copii, fraţii Ali şi Leo iubeau maşinile rapide şi sporturile cu motor. Astăzi, sunt ofiţeri de poliţie pentru patrula rutieră germană şi ştiu cum să-şi păstreze sângele rece în timp ce urmăresc suspecţi cu 150 la oră. Împreună, luptă împotriva infracţionalităţii de pe autostrada germană - de la o organizaţie de escroci care operează în cadrul poliţiei, la traficanţi, tâlhari şi mafia italiană. Dar când Leo începe să se îndrăgostească de fosta iubită a lui Ali, Maria, legătura lor frăţească este pusă la încercare.

Continuări seriale

"Law and Order", sezonul 22

Realizat de Dick Wolf, legendar creator şi producător executiv, câştigător al premiului Emmy, serialul original Law & Order revine şi îşi continua moştenirea istorică cu un sezon ce prezintă cazuri noi, relevante, inspirate din cele mai importante şi recente ştiri din lume. Cu vedete noi şi cu actori preferaţi care revin, acest serial iconic, câştigător al premiului Emmy, îşi reia abordarea clasică în două părţi, examinând atât poliţia care investighează crimele, cât şi procurorii districtuali care îi urmăresc pe infractori.

"Mayor of Kingstown", sezonul 2

Realizat de Taylor Sheridan şi Hugh Dillon, nominalizaţi la Premiul Academiei, "Mayor of Kingstown" e povestea familiei McLusky, formatori de opinie din Kingstown, Michigan, unde afacerea încarcerării este singura industrie înfloritoare.

Cu Jeremy Renner, nominalizat la Oscar şi Dianne Wiest, câştigătoarea Premiului Oscar, în rolurile principale, serialul abordează teme precum rasismul sistemic, corupţia şi inegalitatea şi oferă o privire pătrunzătoare asupra încercării lor de a aduce ordine şi dreptate într-un oraş în care acestea lipsesc.

"Rabbit Hole"

Un serial thriller de spionaj care spune povestea lui John Weir (Kiefer Sutherland), maestru al înşelăciunii în lumea spionajului corporatist, căruia îi este înscenată o crimă de forţe puternice care au capacitatea de a influenţa şi controla populaţia.

Filme

"Nope"

O nouă teroare imaginată de mintea câştigătorului premiului Oscar, Jordan Peele, "Nope" este un coşmar dark pop de science fiction straniu şi thriller social complex, care dezvăluie seminţele violenţei, riscului şi oportunismului care sunt inseparabile de istoria romanţată a Occidentului american... şi de lumea show business-ului.

Filmul îi reuneşte pe Peele cu Daniel Kaluuya, câştigător al premiului Oscar, căruia i se alătură Keke Palmer şi nominalizatul la Oscar Steven Yeun, ca locuitori ai unui defileu singuratic din California şi martori ai unei descoperiri stranii şi terifiante.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.