Premiera celui de-al şaptelea sezon al serialului dramatic ”The Walking Dead”, produs de postul de televiziune american AMC, care prezintă supravieţuirea unui grup de oameni în timpul unei epidemii de zombie, a înregistrat o audienţă uriaşă, duminică seară, când a fost urmărită de 17 milioane de telespectatori, o cifră apropiată de recordul absolut înregistrat de un serial de televiziune, realizat de sezonul al cincilea al acestui show TV, în anul 2014, de 17,2 milioane de telespectatori, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul ”The Walking Dead” a obţinut 8,4 puncte de rating pe segmentul publicului adult, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Audienţa este mai mult decât dublă faţă de cifrele înregistrate în ziua premierei înregistrată de oricare alt serial din acest sezon. În 2014, premiera sezonului al cincilea al serialului a înregistrat recordul de 8,7 puncte de rating.

Audienţa primului episod din cel de-al şaptelea sezon al serialului a fost cu 16% mai mare decât cea înregistrată de premiera sezonului şase.

Episodul difuzat duminică a înregistrat cea mai bună audienţă pe segmentul publicului adult cu vârste cuprinse între 25 şi 54 de ani, respectiv 8,7 puncte de rating.

Episoadele din acest sezon sunt urmate de ”The Talking Dead” - o emisiune în care vor fi discutate evenimentele prezentate în fiecare episod, imediate după încheierea acestora. Emisiunea, în care a apărut o jumătate din distribuţie, a înregistrat un record de 7,6 milioane de telespectatori şi a obţinut 3,7 puncte de rating pe segmentul publicului adult, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Scena finală din al şaselea sezon îl prezintă pe noul personaj negativ al show-ului, Negan, interpretat de Jeffrey Dean Morgan, în timp ce îl ucide pe unul dintre personajele centrale ale serialului cu o bâtă de baseball înfăşurată în sârmă ghimbată, căreia agresorul îi spune ”Lucille”.

Identitatea victimelor lui Negan - Abraham şi Glenn - au fost dezvăluite în primul episod din cel de-al şaptelea sezon. 

Audienţa medie a show-ului ”The Walking Dead” în rândul publicului comercial (18-49 de ani) este mai mare decât audienţa oricărui alt serial TV dramatic din Statele Unite.

”The Walking Dead” va continua cu al optulea sezon, care va fi difuzat în toamna anului 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.