Documentare noi, poveşti din natură şi momente captivante din lumea sălbatică vor fi din ianuarie la National Geographic şi National Geographic Wild.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Misterele Egiptului Antic”, din 1 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 20.00

Călătoriţi în timp către lumea fascinantă a faraonilor, piramidelor şi secretele unei civilizaţii uimitoare. În aceste episoade epice, veţi explora misterele şi legendele unei culturi care a trecut testul timpului. Pregătiţi-vă pentru o aventură captivantă şi pentru a dezvălui secretele unei epoci străvechi cu episoade din ”Egiptul văzut de sus”, ”Regele Tutankhamon în culori”, ”Regatul mumiilor” şi ”Comori pierdute ale Egiptului”.

„Târg de ştiinţă”, din 13 ianuarie, în fiecare sâmbătă, la ora 18.00

Aproape 2.000 dintre cele mai strălucite minţi tinere din peste 80 de ţări lucrează pentru a rezolva cele mai complexe şi mai presante probleme ale lumii cu ajutorul ştiinţei. Urmăriţi călătoriile liceenilor în timp ce concurează pentru şansa de a participa la cel mai prestigios târg internaţional de ştiinţă , în timp ce se confruntă cu bucuriile şi greutăţile vieţii de adolescent.

„Oraşe pierdute şi redescoperite, cu Albert Lin”, din 21 ianuarie, în fiecare duminică, la ora 21.00

Exploratorul National Geographic, Albert Lin, se află într-o misiune extraordinară pentru a dezvălui secretele oraşelor dispărute şi ale oamenilor misterioşi care le-au creat. Folosind tehnologii de ultimă generaţie pentru a îndepărta urmele trecerii timpului, Albert şi echipa sa se aventurează până la limită, în unele dintre cele mai îndepărtate şi ostile medii de pe Pământ.

„Aeroportul din Sydney”, din 25 ianuarie, în fiecare joi, la ora 22:00

Serialul îi poartă pe telespectatori în culisele unuia dintre cele mai aglomerate aeroporturi din emisfera sudică. Situat în Botany Bay, poarta de acces către Oceanul Pacific, până la 180.000 de persoane intră zilnic în incinta aeroportului. Tiparele meteo volatile, breşele de securitate, problemele tehnice şi elementul uman pun presiune pentru a menţine cele 900 de zboruri în siguranţă, conform programului.

National Geographic Wild

„Săbatic şi ciudat”, din 3 ianuarie, în fiecare miercuri, la ora 19.00

În "Sălbatic şi ciudat", explorăm locuri magice în căutarea unor creaturi cu trăsături absurde, prezentând cele mai ciudate creaturi ale lumii. În premieră, serialul ne dezvăluie insulele dintre Asia şi Australia, care sunt cele mai bogate insule în biodiversitate de pe planetă. Aici găsim o varietate largă de specii frumoase şi bizare, de la canguri care se caţără în copaci, râuri de foc şi peşti care fug de apă. Aceste insule străvechi sunt caracterizate de sălbăticie, ciudăţenie şi minunăţie. Este o aventură excentrică şi colorată - prezentând cele mai ciudate creaturi în toată gloria lor bizară, ciudată şi minunată!

„Crescând în lumea animalelor”, din 6 ianuarie, în fiecare sâmbătă, la ora 19.00

O perspectivă intimă şi neobişnuită asupra aventurilor bebeluşilor de animale, de la viaţa sigură din pântecele mamei, la naşterea nesigură şi la primii lor paşi. În fiecare episod, urmăriţi transformarea incredibilă, minunată şi emoţionantă a unui animal emblematic. "Crescând în lumea animalelor " este povestea mamelor de animale care îşi cresc copilul şi fac totul pentru a se asigura că puiul lor supravieţuieşte.

„Comori sălbatice”, din 7 ianuarie, în fiecare duminică, la ora 19.00

Comori sălbatice, o nouă emisiune specială care reuneşte poveşti uimitoare despre animale şi locul pe care îl numesc acasă. Comori autentice care reflectă frumuseţea naturii, dar şi lupta pentru supravieţuire, drama, viaţa şi moartea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.