Postul de televiziune History va difuza, în exclusivitate, începând de duminică, de la ora 21.00, serialul ”Comoara de pe RMS Republic”, care are opt episoade, pe parcursul cărora vânătorul de comori Martin Bayerle încearcă să găsească presupusa comoară de la bordul navei RMS Republic, care reprezintă monede de aur American Eagle, ce valorează un miliard de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La 80 km de coasta din Nantucket este scufundată epava RMS Republic, cu comoara ei secretă. Republic, un vas de linie al companiei White Star, a traversat oceanul cu trei ani înaintea Titanicului şi a avut o soartă asemănătoare. Imediat după ce s-a scufundat, au început să circule zvonuri despre comoara de la bord, dar Republic şi-a păstrat secretul timp de mai bine de un secol, până acum. Vânătorul de comori Martin Bayerle şi-a petrecut 35 de ani din viaţă investigând RMS Republic şi dovedind existenţa preţioasei sale încărcături, de 150.000 de monede de aur American Eagle. Aceasta nu este prima dată când Martin răspunde chemării aurului. În 1987, a strâns milioane de dolari pentru o expediţie de recuperare a comorii, dar a căutat în partea greşită a uriaşului vapor şi s-a întors acasă cu mâna goală. Eşecul l-a lăsat falit, a fost dat în judecată, soţia l-a părăsit şi, în cele din urmă, a ajuns la închisoare. Dar obsesia lui faţă de Republic nu s-a diminuat”, au transmis reprezentanţii History.

În episodul pilot al serialului, vânătorul de comori Martin Bayerle şi fiul lui se întorc pe epava care aproape le-a destrămat familia, într-o nouă expediţie pentru a rezolva misterul de pe vas şi a recupera comoara în valoare de un milliard de dolari.

History, principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK, a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând, astfel, să asigure grile de programe personalizate pentru România.

Canalele History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.