Serialul „Dreptul familiei” (Family Law - 2021) va fi difuzat la DIVA din 20 ianuarie, în fiecare joi, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dreptul familiei” (Family Law - 2021) este un nou serial care are în centru povestea lui Abigail Bianchi (Jewel Staite - „Stargate: Atlantis”), o avocată foarte bine plătită, care se pricepe să dea vina pe alţii, în special când este vorba despre problemele ei.

După ce soţul o dă afară din casă din cauza problemei ei legată de consumul de alcool, Abigail face o scenă în sala de judecată şi este amendată şi suspendată cu menţiunea că poate profesa timp de un an doar sub supravegherea unui senior. Singurul om capabil să facă faţă provocării este Harry Svensson (Victor Garber - „Titanic”, „Argo”), tatăl ei cu care nu a ţinut legătura. Astfel, Abby se vede nevoită să lucreze pentru tatăl ei, alături de fraţii ei vitregi: Daniel (Zach Smadu - „The Good Witch”) şi Lucy („Genelle Williams”). Cei patru sunt cum nu se poate mai diferiţi: Abby este rebelă, Daniel este un perfecţionist în toate aspectele vieţii sale, Lucy pare un psiholog echilibrat, iar Harry, avocatul celebrităţilor, are trei căsnicii la activ. 


Abby se vede nevoită să îşi remedieze viaţa şi să gestioneze trei tipuri de familii: familiile pe care le reprezintă în sala de judecată, familia tatălui său şi propria familie, soţul şi cei doi copii, pe care îi vrea înapoi cu disperare. Abigail trebuie să lupte pentru a-şi demonstra valoarea profesională şi să îşi găsească locul într-o familie pe care abia o cunoaşte. Dar, cel mai solicitant este să lucreze cu tatăl pe care l-a dispreţuit toată viaţa. Abby nu are şarm şi nici maniere, dar este imposibil să nu o placi, ea ne introduce în Dreptul familiei la DIVA în serile de joi, de la 21:00. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.