O platformă ştiinţifică dedicată Covid-19 a fost lansată de Institutul Cultural „Yunus Emre”, care invită specialişti din întreaga lume să contribuie cu articole, opinii şi sugestii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Platforma face parte din Proiectul de Cooperare Academică şi Ştiinţifică din Turcia (TABIP), realizat sub auspiciile Preşedinţiei Republicii Turcia.

Pe covid19.tabipacademy.com pot fi accesate cele mai noi studii ştiinţifice şi evoluţiile tehnologice.

Platforma, pe care se regăsesc sute de articole şi cercetări gratuite din diverse domenii, este dedicată în primul rând cercetătorilor şi tuturor celor care depun eforturi considerabile pentru găsirea unui remediu pentru Covid-19, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Aici sunt înregistrate practicile şi progresele din Turcia, dar şi din ţări precum Germania, Coreea de Sud, SUA, Japonia.

Sunt invitaţi toţi specialiştii din întreaga lume să contribuie la acest demers cu articole, opinii, sugestii.

Potrivit celor mai recente date, în Turcia au fost înregistrate peste 110.000 de cazuri şi 2.800 de decese.

În activitate din anul 2009, Institutul „Yunus Emre” deţine mai mult de 58 de centre culturale în străinătate. Institutul efectuează studii pentru predarea limbii turce în centrele culturale din străinătate, desfăşoară activităţi culturale şi artistice în scopul promovării Turciei şi oferă sprijin pentru cercetările ştiinţifice.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.