Spectacolele pentru copii „Phoenix 2021. Între rugă şi renaştere” şi „Magazinul de păpuşi” vor fi prezentate săptămâna aceasta pe scena Operei Naţionale Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi, începând cu ora 18:30, ONB prezintă spectacolul „Phoenix 2021 - între rugă şi renaştere”. La realizarea acestuia participă corul de copii al Operei Naţionale Bucureşti şi tineri artişti, actuali sau foşti membri ai corului. Actorii Victoria Radu şi Tudor Morgovan vor completa distribuţia.

Pentru miercuri este programată, începând cu aceeaşi oră, reprezentaţia spectacolului „Magazinul de păpuşi”.

Studioul de Balet pentru Copii şi Tineret al Operei Naţionale Bucureşti a fost înfiinţat în anul 1982 de Magdalena Rovinescu. Şcoala de balet pentru copii funcţionează de atunci fără întrerupere. Condus artistic de fosta prim-balerină a Operei Naţionale Bucureşti, Studioul de Balet şi-a propus şi a descoperit şi promovat tinere talente.

Viitorii balerini sunt selecţionaţi şi repartizaţi în clase de balet specializate în dans clasic, de caracter, modern şi contemporan. În fiecare an, munca lor este recunoscută în spectacolul devenit deja tradiţional „Magazinul de păpuşi”.

Magdalena Rovinescu a transmis într-un comunicat: „Elevii mei îmi menţin dorinţa de a dansa şi mă fac ca uneori să mă simt copil. Studioul de Balet îşi propune să atragă copii şi tinerii spre artă, promovează simţul estetic şi educă într-o manieră modernă şi eficientă caracterele tinerilor”.

Biletele pentru cele două spectacole pot fi cumpărate online şi de la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti.

Reprezentaţiile au fost adaptate pentru a respecta normele oficiale în vigoare. Purtarea măştii este obligatorie, se va respecta distanţarea socială, iar spectacolul nu are pauză. Accesul în sala de spectacole se va realiza cu o oră înainte de a începe reprezentaţia, în baza biletului (fizic sau electronic). Pentru a participa la spectacolele Operei Naţionale Bucureşti vaccinarea şi testarea nu sunt obligatorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.