Personajele Elmer Fudd şi Yosemite Sam nu vor mai avea arme în noile desene animate "Looney Tunes" care au fost lansate pe platforma HBO Max, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desenele vor fi cu dinamită ACME şi scene de violenţă, dar Fudd nu va mai purta o armă mai mare decât el iar Sam nu va mai avea pistoalele cu care publicul era obişnuit. 

"Nu mai folosim arme", a spus producătorul executiv Peter Browngardt într-un interviu pentru The New York Times. "Dar putem face desene animate în care apar explozibili TNT şi ACME". 

Într-un scurt episod "Dynamite Dance", Fudd îl aleargă cu o coasă pe Bugs Bunny. Iepurele se apără folosind explozibili cu care îl aruncă în aer de mai multe ori. 

Platforma nu precizează dacă măsura a venit ca urmare a numărului din ce în ce mai mare de atacuri armate petrecute în şcolile americane. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.