Patru seriale, producţii Canal+ Original, vor avea premiera în România la Focus Sat TV în decembrie. În serile de luni şi joi vor fi episoade din „Poarta roşie” („La Porta Rosa”), în Ajunul Crăciunului va fi un maraton cu „Toate acele lucruri” („All Those Thinghs We Never Said”), iar de Revelion „Regăsirea” („Awake/ Kljun”) şi anul se încheie cu difuzarea integrală a serialului „Ridley Road”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 12 decembrie va fi difuzat în premieră serialul „Poarta roşie” („La Porta Rosa”), iar primele două sezoane urmează să se transmită luni şi joi, de la 21.30, câte două episoade. Povestea începe cu o anchetă în care comisarul Cagliostro (Lino Guanciale) cercetează o crimă: cadavrul este întins pe podea. Problema este că bărbatul decedat este chiar el şi în prezent priveşte propria scenă a crimei. O viziune asupra viitorului îl opreşte pe Cagliostro să părăsească această lume, el trebuie să rămână pentru a-şi găsi ucigaşul deoarece este singura modalitate de a salva viaţa soţiei sale, Anna (Gabriella Pession). Cu ajutorul Vanessei (Valentina Romani), o tânără de şaptesprezece ani care descoperă că este clarvăzătoare, Cagliostro porneşte într-o investigaţie neobişnuită. 

În seara de Ajun, pe 24 decembrie, de la ora 20.00, Focus Sat TV invită publicul să urmărească, într-un maraton, cele nouă episoade ale producţiei „Toate acele lucruri” („All Those Thinghs We Never Said”). Actriţa de origine română, Alexandra Maria Lara şi legendarul actor Jean Reno aduc pe micile ecrane o producţie sensibilă, despre o familie complicată, dar plină de iubire şi umor. Julia (Alexandra Maria Lara) a avut o relaţie dificilă cu tatăl ei (Jean Reno). Cu câteva zile înainte de nuntă, ea primeşte un telefon prin care i se spune că tatăl ei nu poate participa. Pentru prima dată Julia trebuie să recunoască că el are o scuză foarte bună - tocmai a plecat dintre cei vii. A doua zi după înmormântare, soseşte o cutie care conţine un android, o replică în mărime naturală a tatălui ei. Androidul îi explică că deţine memoria tatălui ei cu o durată de viaţă a bateriei de şapte zile. După o săptămână „Michel” se va închide automat. El o convinge pe Julia să pornească într-o călătorie împreună ca tată şi fiică. Voiajul va deveni o aventură iniţiatică în vederea găsirii primei iubiri a Juliei.

Din 27 decembrie Focus Sat TV a programat serialul „Regăsirea” („Awake / Kljun”, 2021) care va fi difuzat câte două episoade, de marţi până vineri, de la 23:00, cu ultimele două episoade programate în noaptea de Revelion, începând cu ora 00.30. Pe parcursul a 10 episoade urmărim munca detectivului Sonja Kljun (Ivana Vuković), care a fost trimisă de la Belgrad la Subotica pentru a investiga o serie de sinucideri suspecte, inclusiv moartea fiului unui localnic influent. Nimănui nu i se pare un caz foarte complicat, cu excepţia ei. Sosirea în Subotica va da viaţa Sonjei peste cap, mai ales când ea şi fiica sa de 10 ani încep să aibă vise terifiante care uneori devin realitate. Acceptând darul ei neobişnuit, Sonja va descoperi o conspiraţie periculoasă ascunsă în spatele presupuselor sinucideri, dar şi un secret adânc îngropat din propriul ei trecut. 

O altă seară alături de Focus Sat TV este şi pe 31 decembrie, când sunt difuzate în premieră toate cele 4 episoade ale producţiei „Ridley Road”, de la 21.30. Bazat pe un caz adevărat, mini-seria prezintă povestea unei tinere evreice, Vivien Epstein (Agnes O'Casey), fiica unei familii tradiţionale de evrei din Manchester, care decide să fugă de o căsnicie aranjată şi să plece la Londra, unde îşi urmează iubitul Jack (Tom Varey) într-o lume periculoasă a disimulării şi trădării. Când Jack este grav rănit şi dat dispărut, ea nu ezită să se alăture mişcării clandestine “Grupul 62” din care acesta făcea parte şi care încearca să oprească ascensiunea extremei drepte în Marea Britanie în 1962. Vivien ajunge să se infiltreze în NSM, o mişcare neo-nazistă de orientare naţional socialistă, deschis antisemită, care începea să prindă teren în Londra şi care viza instituţiile evreieşti şi rezistenţa condusă de evreii britanici din Grupul 62. Ea îşi asumă din ce în ce mai mult mentalitatea extremistă cu riscul trădării compatrioţilor săi şi a principiilor în care credea cu tărie.

Alături de cele patru noi producţii, în vacanţa de iarnă, iubitorii serialelor europene producţie Canal+ Original, pot explora biblioteca VOD din Aplicaţia Focus Sat pentru a petrece sărbătorile în compania unor personaje aclamate internaţional. „Ultimele pantere”, „Posedare”,  „Avocatul”, „Regele Varşoviei” „Planeta celor singuri”, „Pro şi contra”,  „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran”, „Ani şi ani”, „Klangor”, „Spirala crimei” precum şi sute de alte filme din catalogul FilmBox OnDemand, documentare premium National Geographic şi History ş.a. pot fi vizionate chiar şi de cei care nu sunt clienţi Focus Sat. Ei pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicaţia Focus Sat.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum şi în aplicaţia Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.