Studioul cinematografic Castel Film din Bucureşti a solicitat încheierea unui contract comercial cu Palatul Parlamentului pentru a realiza o filmare pentru lungmetrajul horror ”The Nun”, produs de New Line Cinema şi Warner Bros., spaţiile necesare filmării fiind tarifate cu 5.000 de euro/oră, potrivit unui memorandum intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut o solicitare din partea studioului cinematografic Castel Film Bucureşti pentru a filma pe 11 iunie 2017 câteva secvenţe dintr-un proiect, un film. Acesta se intitulează «The Nun», este un film artistic de lung metraj. Subiectul acestui film este activitatea în lăcaşurile monastice în perioada imediat următoare după cel de-al doilea Război Mondial”, a declarat luni Ioana Bran, secretar al Camerei Deputaţilor, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Potrivit memorandului intern, utilizarea spaţiilor menţionate în vederea realizării acestei filmări se tarifează conform M.I. aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, respectiv 5.000 euro/oră (filmare profesională), pe bază de contract comercial.

Spaţiile unde se solicită a se realiza filmările sunt: holurile C6 şi C4, cota 0.00, scara circulară din corpul E4/E2 şi salonul Brâncovenesc. 

Lungmetrajul ”The Nun”, regizat de Corin Hardy, este un film horror, produs de New Line Cinema şi Warner Bros., un spin-off al ”The Conjuring 2” (2016). Lungmetrajul va fi filmat şi în locuri din Hunedoara şi Sighişoara şi este programat să fie lansat în iulie 2018.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.