Opera Naţională Bucureşti dă startul unui şir de colaborări interinstituţionale cu invitaţi din cadrul operelor din întreaga ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul invitat care a răspuns afirmativ iniţiativei este tenorul Andrei Fermeşanu, directorul artistic al Operei Naţionale Române Iaşi, pe care publicul îl va putea urmări în cadrul transmisiei online a operei în concert „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini, începând de duminică, 25 aprilie, ora 19.00.

Bilete disponibile pe https://tickets.operanb.ro/. Înregistrarea va fi disponibilă spre vizionare timp de 72 de ore, iar biletele pot fi achiziţionate până miercuri, 28 aprilie, ora 19.00.

Daniel Jinga, directorul general interimar, a vorbit despre demersul iniţiat de Opera Naţională Bucureşti la apelul în solidaritate a soliştilor lirici în vederea unui schimb de experienţe artistice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.