Actriţa Oana Pellea a publicat, miercuri dimineaţă, un mesaj de rămas-bun pentru Draga Olteanu-Matei, care a murit noaptea trecută, la Iaşi, la vârsta de 87 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Draga Olteanu Matei a debutat în lungmetrajul „Blanca” (1955), regizat de Mihai Iacob şi Constantin Neagu, în care a jucat alături de Amza Pellea şi Silvia Popovici.

Cu Amza Pellea (1931 - 1983) a colaborat pentru numeroase scheciuri de televiziune, precum şi în comedia „Nea Mărin miliardar” (1978).

„Draga de Draga. Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare dragă mi-a fost. Bunul Dumnezeu să o primească în Împărăţia Sa”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Actriţa Draga Olteanu Matei, memorabilă în teatrul şi filmul românesc, iubită de public şi respectată de colegi, a jucat în peste 90 de producţii cinematografice, 50 de piese de teatru şi 100 de producţii de televiziune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.