O sută de ilustraţii full-color ale lucrărilor semnate Pablo Picasso, care vor fi expuse la Bucureşti, sunt cuprinse într-un catalog bilingv însoţite de comentariile unor renumiţi istorici de artă români şi francezi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Expoziţia „Efectul Picasso” se înscrie în programul "Célébration Picasso: 1973-2023", marcând 50 de ani de la dispariţia marelui pictor modernist. România este singura ţară din Europa Centrală şi de Est inclusă în acest proiect impresionant, iniţiat de Franţa şi Spania.

MARe/Muzeul de Artă Recentă din Bucureşti prezintă din 27 septembrie 2023 până în 8 ianuarie 2024, 46 de lucrări (picturi, desene, gravuri) semnate Picasso şi 65 de lucrări (picturi, sculpturi, ceramică, graffiti) semnate de 37 de artişti români contemporani, influenţaţi de opera marelui artist de arta modernă, Pablo Picasso.

Achiziţionarea biletelor cu discount 20% prin cardul UniCredit se poate face online pe: site-ul oficial MARe: https://tickets.mare.ro/?p=event&e=17309; platforma entertix: https://www.entertix.ro/bilete/17309/efectul-picasso-27-sep-23-8-ian-24-mare-muzeul-de-arta-recenta-bucuresti.html;

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.