Ediţia nouă a romanului ”Codul lui Da Vinci”, de Dan Brown, ajunge în librării pe 19 aprilie, anunţă editura Rao.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia nouă a ”blockbusterului perfect“, aşa cum o numeşte The New York Times, debutează cu un cuvânt-înainte al autorului care crede că această versiune a bestseller-ului li se potriveşte atât tinerilor, cât şi adulţilor.

”Sper din toată inima ca această adaptare a cărţii mele să trezească în cei tineri aceeaşi bucurie pe care am simţit-o eu atunci când am explorat istoriile secrete şi misterele lumii în care trăim“, a spus Dan Brown. 

Codurile, subiectele religioase, istorice, din domeniul artei şi al arhitecturii, prezentate în ”Codul lui Da Vinci” i-au făcut chiar şi pe cei mai documentaţi cercetători să-şi pună întrebări în legatură cu adevăruri pe care le credeau absolute.

Dan Brown a anunţat deja data lansării următorului roman, ”Origin”, în luna septembrie 2017. În România, romanul va fi în librării în noiembrie 2017.

Dan Brown este autor de bestseller-uri, printre care ”Codul lui da Vinci”, ”Îngeri şi Demoni”, ”Inferno”, ”Simbolul pierdut” sau ”Fortăreaţa digitală”, fiind numit unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume, de revista Time, în 2005. Romanele lui au fost publicate în 54 de limbi cu un tiraj de peste 200 de milioane de exemplare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.