Spectacolul "O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii", în regia lui Bobi Pricop, a fost desemnat câştigătorul premiului elevilor la EXCELSIOR Teen-Fest 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni seară s-a încheiat cea de-a treia ediţie a Festivalului EXCELSIOR Teen-Fest, eveniment adresat exclusiv tinerilor. 

Juriul acestei ediţii, alcătuit din patru adolescenţi (Cristina Dumitru, Alexandra Savu, Vlad Trandafir şi Matei Zgâmboi) a desemnat spectacolul câştigător al acestei ediţii: "O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii", de Mark Haddon, în regia lui Bobi Bricop, producţie a Teatrului Naţional Bucureşti.

Teen-Fest a însemnat nouă zile de festival care au cuprins peste 50 de evenimente - 16 spectacole de teatru profesionist selectate din toată ţara (Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Brăila) şi din străinătate (Franţa, Italia, Polonia), alături de ateliere de teatru, arta filmului de animaţie, video şi sound design, spectacole-dezbatere vizionate în licee şi, nu în ultimul rând, performance-uri  teatrale şi muzical-coregrafice în aer liber, realizate de adolescenţii care s-au lăsat inspiraţi de cultura urbană a Bucureştiului.

Pe parcursul celor nouă zile ale festivalului, tinerii au fost nu doar spectatori ai unor producţii teatrale inspirate din universul lor, ci au avut ocazia de a deveni ei înşişi creatori de poveşti, prin intermediul teatrului şi al artelor conexe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.