Muzeul Naţional de Artă Timişoară anunţă un număr impresionant de rezervări la expoziţia „Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale” până în prezent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem copleşiţi de numărul impresionant de vizitatori care au vizitat deja sau îşi doresc să viziteze expoziţia „Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale”. De la deschiderea ei, în 30 septembrie 2023, şi până acum, expoziţia se bucură de un mare succes, având peste 100.700 de rezervări. De asemenea, ne bucurăm să aflăm că expoziţia „Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale” este reflectată la superlativ şi în studiul IRES 2023, membru al ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research)", scriu reprezentanţii Muzeului pe Facebook. 

În acest sondaj, evenimentele care au avut loc sub egida „Timişoara - Capitală Europeană a Culturii 2023” au fost opţiunile a peste un sfert dintre români (29%) pentru a reprezenta „evenimentul anului 2023 în România”, iar printre aceste evenimente se află şi expoziţia Brâncuşi.

Expoziţia este deschisă până la 28 ianuarie 2024, după următorul program:
miercuri - duminică: 10:00 – 20:00: deschis


luni şi marţi, precum şi zilele de 31 decembrie 2023 şi 1-2 ianuarie 2024: închis

Miercuri, 3 ianuarie, fiind prima miercuri din lună, intrarea la expoziţia „Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale” este gratuită.

Biletele se pot achiziţiona, în limita capacităţii disponibile, doar de la casieria muzeului.

Expoziţia „Brâncuşi: Surse româneşti şi perspective universale” este organizată de Muzeul Naţional de Artă Timişoara, Fundaţia Art Encounters şi Institutul Francez din România, fiind finanţată de Consiliul Judeţean Timiş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.