Sezonul doi al serialului „Ursul” de la FX („The Bear”) va fi difuzat de Disney+ din 2 august. Al treilea sezon al îndrăgitului serial „Crime în imobil” („Only Murder in the Building”), cu o distribuţie de staruri., va fi de asemenea pe platforma de streaming. Fanii aventurilor spaţiale vor fi încântaţi la Disney+ în august, deoarece se pot bucura aici de „Star Wars: Ahsoka” şi „Guardians of the Galaxy Vol. 3” de la Marvel Studios.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Crime în imobil”, sezonul 3, din 8 august

Sezonul trei îi găseşte pe Charles, Oliver şi Mabel (interpretaţi de Steve Martin, Martin Short şi Selena Gomez) investigând o crimă în culisele unui spectacol de pe Broadway. Ben Glenroy (Paul Rudd) este un star de acţiune de la Hollywood al cărui debut pe Broadway este întrerupt de moartea sa prematură. Ajutat de colega Loretta Durkin (Meryl Streep), trio-ul nostru se lansează în cel mai dificil caz de până acum, în timp ce regizorul Oliver încearcă cu disperare să îşi refacă spectacolul. Ridicaţi cortina!

„Ursul”, sezonul 2, din 2 august

Serialul original „Ursul” de la FX, aclamat de critici, este o poveste despre mâncare, familie, angajamente nebuneşti la serviciu, frumuseţea şi neajunsurile abrupte şi alunecoase ale exigenţei şi presiunea promptitudinii. În timp ce tânărul bucătar Carmy şi echipa sa se străduiesc să îşi transforme localul de sandvişuri ponosit într-un restaurant de fine dining, ei înşişi trec prin schimbări în viaţă şi se confruntă cu trecutul lor pentru a se împăca cu cine vor deveni în viitor.

„Gardienii Galaxiei”, vol 3, din 2 august

În "Gardienii Galaxiei: Volumul 3" de la Studiourile Marvel, îndrăgita trupă de neadaptaţi arată complet diferit de cum o ştim. Peter Quill (Chris Pratt), încă tulburat de o pierdere teribilă, trebuie să-şi mobilizeze echipa într-o misiune periculoasă pentru a salva universul şi viaţa lui Rocket. Între timp, o forţă imprevizibilă ameninţă sa-I doboare pe Gardieni.

„Star Wars: Ahsoka”, din 23 august

Plasat după căderea Imperiului, „Star Wars: Ahsoka” o urmăreşte pe fostul cavaler Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o ameninţare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

Alte noutăţi

„Star Wars: Aventurile tinerilor Jedi”, din 2 august

Tinerii Jedi pornesc în aventuri de-a lungul galaxiei!

„Explorer: Pierdut în Arctica”, din 25 august, documentar

O încercare de a rezolva misterul a 129 de bărbaţi dispăruţi în Arctica.

„Minte zbuciumată”, din 11 august

Billie trebuie să iasă din bucla întâlnirilor creată de fosta ei iubită manipulatoare.

„prieteni de vacanţă 2”, din 25 august

Prietenii dintr-o vacanţă petrec o altă vacanţă împreună în Caraibe şi lucrurile scapă din nou de sub control.

„Puteri neobişnuite”, din 9 august

Copiii cu superputeri şi părinţii lor cu trecut dureros se confruntă împreună cu pericole enorme.

Serialul Liceul Muzical: Spectacolul”, din 9 august

Aventurile celor de la East High ajuns la final in acest sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.