Adaptări literare, precum "Peter Pan & Wendy", care reimaginează povestea clasică a lui JM Barrie pentru o nouă generaţie, cu Jude Law în rolul iconic al Căpitanului Hook, dar şi "Micile bucurii ale vieţii" ("Tiny Beautiful Things"), de Kathryn Hahn, bazat pe bestsellerul lui Cheryl Strayed, vor fi în aprilie pe platforma Disney+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de David Lowery, filmul „Peter Pan & Wendy", din 28 aprilie pe platformă, o prezintă pe Wendy Darling, o tânără căreia îi e frică să lase în urmă casa în care a crescut şi care îl întâlneşte pe Peter Pan,un băiat care nu vrea să crească. Împreună cu fraţii ei şi mica zână Clopoţica, ea călătoreşte alături de Peter în magica Ţară de Nicăieri. Acolo îl întâlneşte pe maleficul pirat Căpitanul Hook şi are parte de o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

 


Bazat pe colecţia de romane de mare succes a scriitoarei Cheryl Strayed, serialul „Micile bucurii ale vieţii”, din 7 aprilie, spune povestea unei femei a cărei căsnicie e pe sfârşite, a cărei fiică abia dacă vorbeşte cu ea şi a cărei carieră de scriitoare e ca şi inexistentă. Aşa că atunci când un prieten îi propune să preia o rubrică de sfaturi la ziar, Clare crede că ar fi ultima persoană potrivită pentru aceasta slujbă... când de fapt s-ar putea să fie cea perfect calificată.

În plus, abonaţii vor intra în lumea întunecată a mafiei în "The Good Mothers", un nou serial original Disney+ despre femeile care s-au întors împotriva familiilor lor, încercând să oprească seria de infracţiuni din interior.

Bazat pe fapte reale, "The Good Mothers", din 5 aprilie, spune povestea lui Denise, fiica lui Lea Garofalo, a Mariei Concetta Cacciola şi Giuseppinei Pesce - trei femei care au îndrăznit să sfideze mafia 'Ndrangheta în care s-au născut. De asemenea, o cunoaştem pe procurorul Anna Colace care, abia sosită în Calabria, are o intuiţie: pentru a putea învinge clanurile 'Ndrangheta, trebuie să te concentrezi asupra femeilor. Este o strategie care aduce cu sine un mare risc - la urma urmei, 'Ndrangheta este faimoasă şi temută pentru pumnul său de fier şi puterea sa insidioasă. Acest nou serial le urmăreşte pe cele trei femei în timp ce colaborează cu autorităţile, încercând să se elibereze de puterea criminală o dată pentru totdeauna.

Serialul "Cum l-am cunoscut pe tatăl tău/ How I Met Your Father" S2 va fi disponibil din 19 aprilie. Sophie îi povesteşte fiului ei cum l-a cunoscut pe tatăl lui: povestea ne aduce înapoi în prezent, unde Sophie şi grupul ei unit de prieteni încearcă să descopere cine sunt cu adevărat, ce-şi doresc de la viaţă şi cum să-şi găsească perechea în epoca aplicaţiilor matrimoniale şi a opţiunilor nelimitate.

"Will Trent" debutează pe 5 aprilie. Agentul special Will Trent de la Biroul de Investigaţii din Georgia (GBI) a fost abandonat la naştere şi a întâmpinat greutăţi pe parcursul maturizării în sistemul de plasament din Atlanta. Dar acum, hotărât să-şi folosească perspectiva sa unică pentru a se asigura că nimeni nu mai este abandonat aşa cum a fost el, Will Trent are cea mai mare rată de succes din GBI.

Serialul "O beţivă fără pereche/ Single Drunk Female" S2 va fi disponibil din 12 aprilie. După un an şi jumătate de abstinenţă, Samantha Fink simte în sfârşit că are o viaţă care merită sărbătorită. Totuşi, Sam învaţă rapid că uneori viaţa are alte planuri pentru ea. Ea află cum să schimbe ce poate, să accepte disconfortul când nu poate schimba nimic şi poate chiar să se bucure de experienţă.

Pe 22 aprilie, de Ziua Pământului, Disney+ pune la dispoziţia abonaţilor o nouă serie documentară National Geographic, "Secretele Elefanţilor" (Secrets of the Elephants), produsă de James Cameron şi narată de Natalie Portman. 

Inovaţiile lui Jeremy Renner ("Rennervations") îl prezintă pe Jeremy Renner reimaginând vehicule scoase din uz şi transformându-le în creaţii uluitoare care servesc comunităţilor din întreaga lume. Fiecare construcţie are un scop, cu ajutorul lui Anthony Mackie, Vanessa Hudgens, Anil Kapoor şi Sebastián Yatra. Serie disponibilă din 12 aprilie.

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor şi serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star, şi găzduieşte în exclusivitate producţiile originale Disney+. Abonamentul este 29.99 lei pe lună. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.