Noul sezon al serialului „Mă numesc Züleyha” („Bir Zamanlar Çukurova”) începe miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noul sezon „Mă numesc Züleyha”, Züleyha (interpretată de Hilal Altinbilek) se află în închisoare, unde este încarcerată pentru că a atentat la viaţa soţului său, Demir Yaman (Murat Ünalmış). Femeia suferă de dorul copiilor săi, şi singurul gând care îi alină durerea este că, într-o zi, îşi va putea strânge din nou în braţe copiii. Yilmaz, încă îndrăgostit de frumoasa fată, continuă, din umbră, să îi poarte acesteia de grijă.

Mujgan (Melike İpek Yalova), soţia lui Yilmaz, vrea să scape definitiv de Züleyha, conştientă fiind că soţul ei încă o iubeşte pe fosta lui iubită. Hunkar, mama lui Demir, şi totodată stăpâna moşiilor Yaman, încearcă să păstreze în continuare neatinse averea dar şi onoarea familiei sale. Pericolele se ţin lanţ pentru frumoasa Zuleyha şi chiar eliberarea din închisoare îi poate aduce moartea.

Povestea cu Uğur Güneş şi Hilal Altınbilek în rolurile principale va putea fi urmărită săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.