Noua emisiune produsă de o echipă coordonată de Mona Segall şi Robert Lionte, la Antena 1, pe baza formatului american ”The Wall”, creat de LeBron James, va fi prezentată în această toamnă de Valentin Butnaru, prezentator al Observatorului matinal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mi-am dat seama că viaţa mea se învârte în jurul unui perete: sunt jucător profesionist şi antrenor de squash, unde am mereu în faţa mea un perete, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri am în spatele meu wall-ul (ecranul) de la Observator, iar acum a apărut provocarea supremă, The Wall - Marele Zid. Viaţa mea s-a schimbat complet în numai câteva zile, am cunoscut oameni pentru care am un deosebit respect profesional şi pe care nu mă aşteptam să îi întâlnesc atât de repede şi într-un asemenea context. Echipa Monei Segall este extraordinară şi mă bucur să pot face parte din acest proiect. The Wall este pentru mine o oportunitate, o provocare şi o responsabilitate”, a declarat Valentin Butnaru.

Valentin Butnaru a studiat, printre altele, la Şcoala de Artă Bucureşti, secţia actorie, ocazie cu care a lucrat, la începutul carierei, în lumea filmului. De şapte ani este prezentator de ştiri, ultimii cinci fiind parte din echipa Observatorului. Domeniul entertainment-ului nu îi este străin, el având experienţa prezentării unui show alături de Teo Trandafir. El este trainer la Intact Media Academy şi jucător profesionist de squash (vicecampion naţional pe echipe în anul 2017), fiind unul din promoterii acestui sport în România.

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio şi distribuit de Endemol Shine Group, ”The Wall” este un format care ţine publicul în suspans, un quiz-show în care este nevoie de mai mult decât un răspuns corect - este nevoie de o relaţie specială între participanţi pentru a putea câştiga premii ce le vor schimba viaţa.

Înscrierile pentru emisiune au fost deschise de Antena 1 pe site-ul casting.a1.ro/thewall.

Difuzat de NBC în SUA, de TF1 în Franţa, de RTL în Germania şi de Telefonica în Spania, ”The Wall” a livrat cifre foarte bune în toate teritoriile în care a fost produs. De curând formatul a fost achiziţionat şi de Quebecor Content, în Canada.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.