„The Real Housewives of Atlanta” revine din 8 mai pe Hayu cu sezonul 15 în care apar soţiile Kandi Burruss, Kenya Moore, Shereé Whitfield, Drew Sidora, Marlo Hampton şi Sanya Richards-Ross. Emisiunea „Summer House: Martha’s Vineyard”, cu Nicholas „Nick” Arrington, Jasmine Ellis Cooper, Silas Cooper, Jordan Emanuel, Bria Fleming, Shanice Henderson, Amir Lancaster, Jason Lyke, Preston Mitchum, Summer Marie Thomas şi Alex Tyree, debutează de asemenea pe platforma de streaming a NBC Universal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De peste 100 de ani, turiştii de culoare s-au adunat la Martha’s Vineyard, o insulă la sud de Cape Cod (Massachusetts), care a fost una dintre primele destinaţii de la malul mării unde afro-americanii puteau să meargă în vacanţă şi să cumpere proprietăţi. Cunoscută pentru frumuseţea sa naturală, cu plaje curate, bărci romantice cu pânze, căsuţe colorate care par făcute din turtă dulce şi o identitate culturală solidă, acest sanctuar estival a devenit locul de evadare preferat al celor bogaţi, celebri şi conectaţi politic.

„Summer House: Martha’s Vineyard” urmăreşte un grup de 12 prieteni care se bucură de o escapadă pe această insulă. Înconjuraţi de petreceri pe plajă, cine decadente şi iubiri de-o vară, aceşti tineri profesionişti şi antreprenori de culoare sunt gata de distracţie şi de dramatism.

În „Summer House: Martha’s Vineyard” prietenii care se cunosc de ani de zile abia aşteaptă să-şi facă de cap în această vară, răsfăţându-se pe această insulă cu experienţe culturale şi activităţi exclusiviste, în timp ce învaţă să-şi depăşească obstacolele personale.

Hayu, care aparţine NBC Universal, este primul serviciu SVOD de acest tip: difuzează toate episoadele şi toate sezoanele dintr-o selecţie largă de francize de tip reality-show, într-un singur loc. Acesta este disponibil în peste 40 de pieţe (Albania, Andorra, Australia, Austria, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Canada, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Filipine, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Hong Kong, Islanda, Irlanda, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Macedonia de Nord, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Turcia şi Ungaria), pe o mare varietate de dispozitive (mobil, tabletă, laptop, televizoare smart şi anumite tipuri de console), pe www.hayu.com.

Hayu oferă un întreg univers de emisiuni de tip reality, cu peste 300 de emisiuni, peste 9.000 de episode şi o selecţie de filme care pot fi descărcate şi urmărite oricând, fără reclame. Majoritatea emisiunilor sunt difuzate pe platformă în aceeaşi zi ca în SUA, precum francizele TV The Real Housewives, Below Deck şi Million Dollar Listing. Descoperă toate genurile de reality-show-uri de pe Hayu: Home & Design, Dating, Fashion şi True Crime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.