History Channel prezintă în iunie vânătoarea de comori cu fraţii Rick şi Marty Lagina într-un nou sezon al emisiunii „Comori Misterioase”, cum era mentalitatea primară a celui mai distructiv om din istorie în mini-seria documentară „Viaţa sexuală secretă a lui Hitler", pe cei mai pricepuţi meşteri şi restauratori din SUA în timp ce repară în secret obiecte preţioase şi moşteniri de familie în „Restaurare secretă", şi pe cei mai urmăriţi oameni din SUA alături de Duane „The Dog” Chapman în „Vânătorii de recompense".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Comori Misterioase” | Sezonul 3, din 6 mai | marţea, de la ora 23.00

Fraţii Rick şi Marty Lagina, împreună cu neînfricatul lor partener de investigaţie Matty Blake, sunt din nou în căutare de comori, dar de data aceasta în alte locuri decât faimoasa insulă Oak. Prin interviuri cu experţi, istorici şi vânători de comori, şi vizite în punctele fierbinţi de pe harta celebrelor comori, dar şi cu experienţa dobândită pe Insula Oak, Rick şi Marty vor face propriile cercetări şi vor scoate la iveală noi indicii care ne-ar putea aduce cu un pas mai aproape de descoperirea lor.

Acest al treilea sezon captivant al seriei îi urmăreşte prin Statele Unite şi Canada, unde se întâlnesc cu alţi vânători de comori şi colaborează pentru a da de urma unor comori legendare pierdute, printre care comoara privatului englez Peter Easton sau milioanele de smaralde din legendara epavă Atocha. 

„Viaţa sexuală secretă a lui Hitler”, din 15 iunie | joia, de la ora 22.00

Seria documentară „Viaţa sexuală secretă a lui Hitler” scoate la iveală zvonurile, teoriile şi relatările istorice controversate despre psihologia sexuală a lui Adolf Hitler. Nu lipsesc experţii în viaţa sexuală a lui Hitler, care consideră că predicţiile Führerului sunt un barometru al minţii întortocheate a dictatorului. De la incest la hărţuirea femeilor în tinereţe, de la masochism la crimă, pe măsură ce  încerca să-şi ascundă trecutul sexual, „Viaţa sexuală secretă a lui Hitler” aprofundează mai mult ca oricând mentalitatea primară a celui mai distructiv om din istorie.

„Restaurare secretă”, din 25 iunie | duminica, de la ora 19.05

În interiorul unei fabrici de unelte vechi de un secol din New England, un grup de restauratori şi meşteri de top din ţară s-au reunit pentru a transforma visele în realitate. Ei repară şi restaurează în secret obiecte preţioase şi moşteniri de familie, iar apoi le dezvăluie destinatarilor care nu suspectează nimic.
De la boliduri şi maşini de pinball la chitare şi tunuri din secolul al XIX-lea, şi orice altceva între ele, nicio provocare nu este prea mare pentru acest grup de specialişti. Fiecare episod din „Restaurare secretă” scoate la iveală o istorie surprinzătoare, detalii ascunse şi va aduce la viaţă cele mai preţioase posesiuni ale oamenilor.

„Vânătorii de recompense”, din 26 iunie | lunea, de la ora 22.00

Un vânător de recompense legendar îşi urmăreşte cele mai mari ţinte de până acum în acest reality-show palpitant. FBI, şerifii federali şi fiecare stat din SUA au listele lor cu cei mai căutaţi oameni.

Acum, celebrul vânător de recompense Duane „The Dog” Chapman alege nume din fiecare dintre ele pentru a face propria listă. După ce soţia sa Beth este diagnosticată cu cancer în fază terminală, Dog decide să iasă la pensie în încercarea de a o ajuta să o trateze pe Beth cu singurul lucru care ştie că o va face să se simtă mai bine: aducerea fugarilor în faţa justiţiei. De data aceasta chiar este ceva personal! La începutul fiecărui episod, Dog, membrii familiei sale şi echipa sa feroce de vânători, cunoscută sub numele de „duzina de ticăloşi”, aleg un infractor în libertate drept următoarea lor ţintă. După ce aflăm ce a făcut fugarul pentru a-şi câştiga locul pe listă, începe vânătoarea! Este o urmărire care i-ar putea duce pe vânătorii de recompense în întreaga lume, lucrând cot la cot cu agenţiile de aplicare a legii pentru a aduce fugarul în faţa justiţiei. El însuşi un fost membru al unei bande, Dog cunoaşte lumea interlopă. Este motivul pentru care infractorii pot fugi, dar nu se pot ascunde. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.