Orlando Ivan şi Radu Ţibulcă vor începe din 28 octombrie, de luni până vineri, ora 07:00, matinalul „Scularea!”, o combinaţie de energie şi umor, muzică, cele mai proaspete ştiri şi interviuri cu artişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orlando Ivan şi Radu Ţibulcă vor interpreta diverse personaje, iar umorul şi autoironia vor fi ingredientele nelipsite ale dimineţilor.

„Va fi o experienta nebună, haioasă, relaxantă, diferită fata de ceea ce aţi mai ascultat până acum. Colegul meu de matinal e un tip jovial, inteligent şi, în mod sigur, ne vom completa şi va fi o plăcere să vă facem dimineţile mai frumoase”, a declarat Orlando Ivan, într-un comunicat remis News.ro.

De cealaltă parte, Ţibulcă a transmis: „Va fi un program ce va pune zâmbetul pe buze celor care ne ascultă dimineaţa. Cu Orlando am multe în comun, ne cunoastem de puţin timp, dar rezonăm bine. Vom fi incisivi când va fi nevoie, dar vom empatiza cu problemele ascultătorilor atunci când va fi cazul. Vom încerca să le transmitem celor care ne ascultă emoţiile pe care noi le trăim şi, în acelaşi timp, să reprezentăm vocea pe care ei au nevoie să o audă”.

Începând din martie 2019, Radio Impuls s-a alăturat Kanal D România, odată cu intrarea în portofoliul Dogan Media International. Radio Impuls reprezintă o reţea cu acoperire în cele mai importante oraşe, precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Sibiu, Timişoara, Tulcea, Bacău, Râşnov, Bistriţa şi Craiova.

Staţia are un program bazat pe infotainment, adresându-se unui public urban, dinamic.

Pe lânga matinalul „Scularea!”, în grila postului Radio Impuls se regăsesc: „Morning Latte” (Alexandra Enăşoaie), „Uzina de Dume“ (Ştefan Coroian şi Mihai Nicoara), „Hit Break” (Cosmin Dimăncescu), „Bară la Bară” (Mihai Hînda) şi „Party Zone” (Even Steven).  

Orlando Ivan a fost, în perioada 2008 - 2010, prezentator al matinalului „Fabrica Dementă", la Radio 21, apoi, în perioada 2012 - 2014, a fost prezentator de matinal, în echipa „Matinalii 21" şi „Patrula 21". În ultimii doi ani, el a prezentat matinalul de la Gold FM. A făcut parte din proiectul „Serviciul Român de Comedie”, la Pro TV, în perioada 2011 - 1012, apoi a fost cooptat în echipa „Cronica Cârcotaşilor”, la Prima TV, din 2014 până în 2019. În 2013, a făcut parte din echipa emisiunii „Roata Norocului”, la Kanal D.

Radu Ţibulcă a fost realizator şi prezentator al matinalului de la Pro FM începând din 2018, timp de un an. De asemenea, este unul dintre membrii trupei 3 Chestii, iar telespectatorii Kanal D vor avea ocazia să îl urmărească în serialul de comedie „Moldovenii”, realizat de Kanal D în colaborare cu 3 Chestii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.