Noi seriale documentare şi programe dedicate Zilei Internaţionale a Animalelor se regăsesc în grila lunii octombrie a posturilor National Geographic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luna aceasta, National Geographic propune noi sezoane ale unor serii documentare populare, precum „Oceanul pe Uscat” - sezonul 4 şi „Europa Văzută de Sus” - sezonul 3, dar şi premiere ca „Ultima Bătălie a lui Hitler”, „Salvatori pe Drumuri Îngheţate” şi „New York: Aeroportul LaGuardia”.

La National Geographic Wild, octombrie este „Luna Crocodililor”, astfel că, în fiecare duminică, vor fi difuzate programe dedicate acestui aprig prădător.

În plus, pe 4 octombre, cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor, National Geographic Wild va găzdui un maraton de 24 de ore, cu premiere din seriile „Secrete la Zoo: Ziua Mondială a Animalelor” şi „Photo Ark”.

Sărbătorirea Zilei Internaţionale a Animalelor este menită să susţină şi să mobilizeze mişcarea bunăstării animalelor într-o forţă globală pentru a face lumea un loc mai bun pentru toţi.

National Geographic

Sezonul a patrulea din „Oceanul pe uscat” va fi difuzat în fiecare luni, începând cu 4 octombrie, de la ora 21:00.

Combinând explorarea subacvatică cu imagistica inovatoare, serialul documentar „Oceanul pe uscat" dezvăluie dovezi ale misterelor submarine. Noul sezon vine cu un stil captivant, oferind telespectatorilor acces complet la toate eforturile de explorare.

Cel de-al treilea sezon din „Europa văzută de sus” va debuta pe 26 octombrie şi câte un episod va putea fi urmărit în fircare marţi, de la ora 22:00.

Noul sezon de călătorii aeriene spectaculoase prezintă ţări ale Europei aşa cum nu au mai fost văzute până acum, de la vulcanii în erupţie din Islanda la amfiteatrele romane cele mai bine conservate din Croaţia şi valurile enorme din Portugalia. Această serie documentară dezvăluie tradiţiile, inovaţiile şi descoperirile ingineriei.

Din 25 octombrie, în fiecare marţi, de la ora 22:00, va fi difuzat „Ultima bătălie a lui Hitler”.

Pe 6 iunie 1944, Aliaţii intră, în sfârşit, cu trupele în Normandia pentru a deschide frontul de vest. Serialul aduce detalii despre luptele disperate, la limita înfrângerii, purtate nu doar pentru victorie, ci pentru supravieţuire.

„Salvatori pe drumuri îngheţate” poate fi vizionat începând din 14 octombrie, în fiecare joi, de la ora 21:00.

Furtunile arctice aduc cea mai rece iarnă din ultimul deceniu, dar fără să fie descurajaţi de temperaturile care ating -30 de grade Celsius, eroii drumurilor îngheţate îşi riscă viaţa pentru a salva şoferii în pericol. În sud, şefii Thord şi Bjoern se confruntă cu pericole neaşteptate, dar şi cu firmele rivale, pentru a-şi apăra teritoriile. În Overhalla, Jo Roger se întoarce după accidentare, gata să demonstreze că încă este regele incontestabil al Nordului.

Serialul „New York: Aeroportul LaGuardia” debutează pe 28 octombrie şi poate fi urmărit marţea, de la ora 22:00.

Cu un cost de peste 8 miliarde de dolari, noul aeroport LaGuardia va fi unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură americane din ultima vreme. Peste 8.000 de bărbaţi şi femei vor lucra împreună să transforme aeroportul într-un megacentru modern al secolului XXI. În următorii trei ani de construcţie, se va crea mai mult decât dublul spaţiului disponibil pentru avioane şi va creşte masiv capacitatea pasagerilor. În plus, provocarea constă în a menţine aeroportul 100% funcţional în timp ce se construieşte cel nou în jurul acestuia. 

National Geographic Wild

Din 11 octombrie, de la ora 19:00, poate fi urmărit „Câine imposibil”.

Matt Beisner, expert în comportamentul câinilor, şi echipa sa îi ajută pe proprietarii celor mai periculoşi şi adesea neînţeleşi câini cum să se poarte cu aceştia sau cum să reabiliteze câinii luaţi de la adăposturile locale după ce au fost respinşi de alte familii. El foloseşte metode inovatoare pentru a le schimba comportamentul agresiv.

Octombrie este „Luna Crocodililor” la National Geographic Wild, iar fiecare duminică este dedicată acestui prădător. În fiecare an, crocodilii sunt puşi la încercare de provocările extreme ale naturii, de luptele pentru dominare cu propria specie şi îşi testează abilităţile şi armele perfecte pentru vânarea prăzii. Premiere în fiecare duminică, din 10 octombrie, de la 19:00.

National Geographic Wild va difuza pe 4 octombrie un maraton de 24 de ore, cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor. Scopul este creşterea statutului speciilor pentru îmbunătăţirea standardelor de bunăstare din întreaga lume. Prin conştientizare şi educaţie sporită poate fi creată o lume în care animalele sunt întotdeauna recunoscute ca fiinţe simţitoare şi bunăstarea lor este importantă. Premiere: „Secrete la Zoo: Ziua Mondială a Animalelor” şi „Photo Ark”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.