Grădina Zoologică din Târgu Mureş este deschisă în noaptea de sâmbătă, anunţă reprezentanţii instituţiei. Tematica Nopţii este "Descoperiri pe potecile Africii".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programele dedicate încep la ora 20.00. Se face vizite la pelicanul comun, la mandrilii mascaţi şi la lei. Suricatele sunt active de la ora 23.00. 

În această noapte vor fi practicate tarife speciale: astfel adulţii vor plăti doar 10 lei iar copiii 5 lei. Programul de la Zoo dedicat acestui eveniment se va desfăşura între orele 18.00 şi 24.00.

Potrivit reprezentanţilor Grădinii Zoologice, "acest eveniment este organizat din dorinţa de a prezenta animalele într-o ipostază mai interesantă. În timp ce animalele diurne, pe care le cunoaştem din înâlnirile anteriore dorm, cele nocturne se trezesc abia după ce soarele apune. Acestea sunt animalele care la vizitelor obişnuite dorm, acum însă devin active". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.