Muzicienii Nicu Covaci, Mircea Florian şi Bogdan-Mihai Simion sunt invitaţi-surpriză în serialul docu-reality "Vânătorii de comori: România". Marţi, de la ora 21.00, pe History Channel, clientul-surpriză al acestui episod va fi cobzarul Bogdan Simion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu, Dan, Ştefana şi Gabi au ieşit aşadar la vânătoare de obiecte muzicale. Pândesc instrumente vintage, discuri rare şi obiecte care au aparţinut unor legende ale muzicii rock, totul pentru a satisface cerinţa unui client foarte important.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Bogdan Mihai Simion este un lăutar modern, un cobzar talentat, culegător de folclor şi doctor în litere. Pe scurt, un client cu gusturi rafinate, eclectice şi greu de satisfăcut. A apelat la "Vânătorii de Comori" pentru a-i găsi un obiect unic, demn de colecţia sa.

Nicu Covaci, unul dintre fondatorii trupei Phoenix, şi Mircea Florian, unul dintre pionierii muzicii electronice din România, descoperă câteva discuri de vinil rare printre care şi un Bone Record sovietic, imprimat pe o radiografie. 

În cadrul emisiunii „Vânătorii de Comori: România" echipa de patru dealeri de obiecte vintage - formată din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere şi Ştefana Micu - are la dispoziţie 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important.

În fiecare episod, „vânătorii" caută în pieţe de vechituri, colecţii personale şi cheamă vânzători în magazinul lor, în speranţa de a găsi cele mai interesante şi profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor. Aceştia îşi fac strategii, negociază, fac achiziţii riscante, toate cu speranţa că vor da peste o adevărată comoară pe care o pot duce la bancă.

„Vânătorii de comori: România" este cea de-a treia producţie locală a History Channel, după „Misterul Aurului Dacic" şi „Marcel Iureş Enigmele României".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.