Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" organizează, în perioada 22 noiembrie - 19 decembrie, un concurs în cadrul căruia cei peste 20 de brazi din incintă pot fi împodobiţi de vizitatori cu decoraţiuni aduse de ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul face parte din Campania „Deschidem Cartea Faptelor Bune” prin care muzeul îşi propune o colectă de haine şi jucării noi pentru 400 de copii din judeţele Ilfov şi Călăraşi.

Cei trei câştigători desemnaţi vor primi premii surpriză care vor fi anunţate pe 20 decembrie, pe site-ul muzeului şi pe reţelele de socializare. 

„Concurenţii vor ataşa bradului pe care l-au împodobit o etichetă cu numele familiei şi vor da ceck-in din muzeu, cu o poză cu bradul, pe care o vor posta pe reţelele de socializare Facebook/Instagram. Nu sunt permise podoabe sau accesorii ce necesită conectare la reţeaua electrică sau foc deschis”, transmite Muzeul. 

Proiectul face parte din Campania „Deschidem Cartea Faptelor Bune” şi îşi propune să atragă copii şi tineri spre muzeu, să îi întâlnească pe Moş Nicolae (5 decembrie 2021) şi pe Moş Crăciun (19 decembrie 2021), să scrie în Cartea Faptelor Bune şi să doneze haine şi jucării pentru copiii ce provin din medii defavorizate.

Accesul în muzeu se face cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, printre care şi obligativitatea purtării măştii de protecţie pe tot parcursul vizitei (interior şi exterior), conform HG nr. 1090/2021 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților ı̂n condiții de siguranță sanitară.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.