Museum of Immersive New Art - MINA, primul spaţiu imersiv din Bucureşti, va fi deschis pe 24 august, de la ora 20.00, pe strada George Constantinescu 2-4 cu două spectacole în premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O producţie multimedia cu peste 60 dintre operele celebrului artist Gustav Klimt din întreaga sa activitate, opere expuse în muzee din toată lumea. Selecţia lucrărilor este un arc în timp ce trece prin toate perioadele artistului şi este o reinterpretare contemporană cu animaţii ce creează un spectacol imersiv audio vizual, realizat de artişti români, studioul Aural Eye şi producătorul muzical, Alexei Ţurcan.

Un spectacol educaţional pentru toate vârstele cu o importantă componentă de sustenabilitate, care oferă vizitatorilor o călătorie prin apele din România - Delta Dunării şi Marea Neagră, dar şi în adâncurile Oceanului. Proiectul este realizat tot de artişti români, prin studioul Collider Visuals & Pixels Reality şi producătorul muzical, Costav Ivanov.

MINA este amenajat în prima fabrică de calculatoare din România (ICE FELIX), renovată special pentru acest proiect. Muzeul ocupă 2.500 de metri pătraţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.