Monografia Teatrului Nottara va fi oferită cadou de Ziua Naţională a Lecturii primelor 20 de persoane care aleg să cumpere un bilet în data de 15 februarie de la agenţia din Bd. Magheru, între orele 10.00-20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De Ziua Naţională a Lecturii, Teatrul Nottara oferă un cadou tematic celor care vor cumpăra bilete de la agenţie pentru spectacolele programate în perioada următoare. Astfel, primele 20 de persoane care vor alege data de 15 februarie 2022 pentru a face o vizită casei de bilete de pe bd. Magheru nr. 20 pentru a cumpăra bilet(e), vor primi cadou „În pas de teatru pe bulevard” de Claudia şi Daria Dimiu, o monografie a teatrului realizată cu prilejul împlinirii a 70 de ani de existenţă.

Legătura dintre teatru şi lectură este incontestabilă. Orice spectacol are la bază un text. Lectura piesei este primul pas în orice nou proiect. Înainte să fie mişcare, costume, decor, muzică şi lumini, teatrul este cuvânt scris, însuşit de actori.

„Orice demers care încurajează cititul nu poate decât să ne bucure, iar acest cadou este modul nostru de a susţine această iniţiativă. Teatrul Nottara îşi  propune să ajute oamenii să descopere plăcerea lecturii, prin spectacole-lectură cu intrare gratuită şi prin proiecte speciale. Am realizat un audiobook cu romanul Enigma Otiliei de George Călinescu, am înregistrat, în timpul pandemiei, poveşti citite de actorii teatrului şi le-am distribuit în mediul online”, a declarat Marinela Ţepuş, managerul instituţiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.