Ministerul Culturii organizează la sediul din Bulevardul Unirii concurs de proiecte de management pentru Institutul Naţional al Patrimoniului, data limită de depunere a dosarelor fiind 5 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Data limită pentru depunerea proiectelor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi este 5 decembrie, acestea urmând a fi analizate în zilele de 6 şi 7 decembrie, potrivit unui anunţ al Ministerului Culturii. 

În perioada 8-14 decembrie va avea loc prima etapă a concursului, analiza proiectelor de management. A doua etapă, susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului va avea loc între 15 şi 19 decembrie. 

Dosarele de concurs şi proiectele de management se depun, la sediul Ministerului Culturii, până la data de 5 decembrie, ora 16:00, la Serviciul Resurse Umane, etajul 4, camera 419.

Institutul Naţional al Patrimoniului a fost înfiinţat în 2009, în baza H.G. nr. 1410/2009 privind reorganizarea unor instituţii aflate în subordinea Ministerului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional, prin comasarea Oficiului Naţional al Monumentelor Istorice cu Institutul Naţional al Monumentelor Istorice, care s-a desfiinţat.

Este instituţie publică de importanţă naţională, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Culturii, fiind organizat şi funcţionând conform prevederilor H.G. nr. 593/2011, actualizată, privind organizarea şi funcţionarea Institutului Naţional al Patrimoniului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.