Ministerul Culturii a scos la concurs cinci posturi de consilieri, care vor fi incluse în organigramele aferente Serviciului Cultură Scrisă - Direcţia Cultură Scrisă şi Creaţie Contemporană, Serviciului Artele Spectacolului şi Cinematografiei şi Serviciului Juridic, Contencios.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru postul de consilier clasa I grad profesional superior la Serviciul Cultură Scrisă - Direcţia Cultură Scrisă şi Creaţie Contemporană, termenul limită de înscriere în concurs este de 18 martie. Dosarele se pot depune la Serviciul Resurse Umane din cadrul Ministerului Culturii, între orele 08.30 – 17.00, de luni până joi, şi între orele 08.30 – 14.30, vineri.

O condiţie pentru a participa la concurs este vechimea minimă de nouă ani în specialitatea studiilor. Candidaţii vor susţine o probă scrisă, care va avea loc pe 23 martie, de la ora 11.00. Cei declaraţi admişi vor participa şi la un interviu, care va avea loc în maximum cinci zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Celelalte patru posturi scoase la concurs sunt: consilier clasa I grad profesional debutant la Serviciul Artele Spectacolului şi Cinematografiei, consilier clasa I grad profesional principal la Serviciul Artele Spectacolului şi Cinematografiei, consilier juridic clasa I grad profesional asistent la Serviciul Juridic, Contencios şi consilier juridic clasa I grad profesional debutant la Serviciul Juridic, Contencios.

Pentru ocuparea acestora, data limită de înscriere în concurs este 30 martie. Dosarele se pot depune la Serviciul Resurse Umane din cadrul Ministerului Culturii, între orele 08.30 – 17.00, de luni până joi, şi între orele 08.30 – 14.30, vineri.

Proba scrisă pentru ocuparea acestor posturi va avea loc pe 11 aprilie, de la ora 11.00, iar candidaţii admişi vor susţine un interviu, în maximum cinci zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Pentru ocuparea funcţiei de consilier clasa I grad profesional debutant la Serviciul Artele Spectacolului şi Cinematografiei, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Candidaţii pentru funcţia de consilier clasa I grad profesional principal la Serviciul Artele Spectacolului şi Cinematografiei trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental “ştiinţe umaniste şi arte” sau “ştiinţe sociale”. De asemenea, ei trebuie să aibă cel puţin cinci ani vechime în specialitatea studiilor.

Pentru funcţia de consilier juridic clasa I grad profesional asistent la Serviciul Juridic, Contencios, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental “ştiinţe sociale” - ramura ştiinţe juridice. Aceştia pot ocupa funcţia scoasă la concurs doar dacă au cel puţin un an vechime în specialitatea studiilor.

Pentru funcţia de consilier juridic clasa I grad profesional debutant nu se impune vechime.

Ministerul Culturii va scoate şi alte posturi la concurs, în curând, potrivit anunţului făcut de ministrul Vlad Alexandrescu, duminică, pe pagina lui de Facebook. ”Vor mai urma şi altele foarte curând”, a scris ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.