Miniseria ”Vedete în lupta cu kilogramele”, care pare în prim plan şapte celebrităţi din Marea Britanie în încercarea de a slăbi, va debuta marţi, de la ora 22.00, la postul de televiziune TLC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul este susţinut de Galia Grainger, fondatoarea centrului pentru slăbit Slimmeria, aflat în apropiere de Battle, Sussex, Marea Britanie.

Vedeta serialului „EastEnders”, Riley Carter Millington, participă la program alături de Stevie Ritchie, participant la emisiunea „The X Factor”, Lateysha Grace de la „Big Brother”, Sandi Bogle din reality show-ul „Gogglebox”, James 'Diags' Bennewith din serialul „The Only Way is Essex”, actriţa Jennifer Ellison şi comicul Danny Miles.

Toţi urmează un program cu ajutorul căruia să slăbească şi să renunţe la obiceiuri proaste, cum ar fi fumatul.

Cura pare desprinsă din anii 1970, când o dietă pentru slăbit însemna salată, supă de varză şi suc de grepfrut. În plus, vedetele au parte de austeritate tipic sovietică.

Deşteptarea se dă la ora 07.15. O jumătate de oră mai târziu, vedetele se adună să bea apa fierbinte cu lămâie, garnisită cu o felie de măr. În fiecare dimineaţă, grupul de femei pleacă în drumeţii de două ore printr-o zonă rurală plină de păşuni pentru vite, pajişti presărate cu flori sălbatice. La întoarcere, fiecare primeşte câte un pahar de suc de grepfrut, apoi intră direct într-o şedinţă de gimnastică foarte concentrată (circuite, elemente de box, exerciţii de forţă şi arderea grăsimilor), plus un curs de yoga. Totul, înainte de prima porţie de hrană pe ziua de azi: un platou cu salată tocată.

După-amiezele sunt, de regulă, libere, fiind dedicate şedinţelor de spa. Există tratamente cosmetice faciale şi masaje făcute în profunzime pe ţesturile musculare, iar lor li se adaugă şi o grămadă de proceduri mai stricte, multe derivate din diverse tradiţii estice. 

Cina este caldă - de obicei, o farfurie de legume prefierte sau supă. Serile alternează discuţiile (nutriţie, motivaţie) cu dansul, apoi, la ora 21.00, vedetele sunt trimise la culcare.

Multe persoane descoperă că un astfel de regim e un mod excelent de a începe în forţă o cură de slăbire sau un regim de viaţă sănătos. Unii rămân la centru până la patru săptămâni, mulţi se întorc ca să repete experienţa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.