Miniseria thriller „Mi-am ucis soţul” („J'ai tué mon mari”, 2021) va fi difuzată în premieră la DIVA din 13 februarie. A fost produsă de Next Episode şi scrisă de Sophie Dab, Rémy Silk Binisti, Lucie Fréjaville şi Justine Kim Gautier, după ideea originală a lui Henri Debeurme („Trauma”).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele şase episoade sunt programate duminica, câte două episoade de la ora 21.00.

„Mi-am ucis soţul” este o producţie despre despre violenţa domestică şi consecinţele ei. Aceasta aduce în prim-plan o dramă socială de actualitate, influenţa şi violenţa împotriva femeilor, tratând subiectul într-un mod diferit, departe de realismul pur.

Actriţa Erika Sainte (premiată pentru rolul principal din „Elle ne pleure pas, elle chante”) o interpretează pe Anna, o femeie care aparent are toate motivele să fie fericită. Pare că are o carieră şi o familie minunate, dar în realitate ea este victima violenţei domestice de mulţi ani. Antoine Gouy (a interpretat rolul lui Benjamin Ferel în „Lupin”) îl joacă pe Manuel, soţul Annei, un avocat strălucit, dar un om violent, narcisist şi foarte priceput în arta manipulării. Anna este capabilă de orice pentru a-şi proteja fiul şi, în timpul unei dispute conjugale, sub impulsul momentului, îl atacă pe Manuel. Aflată mai târziu în custodia poliţiei, în ziua rechizitoriului, viaţa ei se schimbă radical când realizează că fiul ei este încă în pericol. Ea primeşte ajutor de la Caldera (Tiphaine Daviot), un ofiţer de poliţie a cărei singură preocupare este să găsească adevărul cu orice preţ.

Acest serial mizează pe suspans şi acţiune, dar şi pe intimitate, pentru a vorbi despre subiecte importante, precum faţa întunecată a vieţii de familie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.