Medicul Mihaela Bilic va lansa, joi, de la ora 14.00, cartea de nutriţie pentru copii, “ABC de nutriţie”, llive pe pagina de Facebook a editurii Curtea Veche.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“«ABC de nutriţie» este cartea care vine să revoluţioneze percepţia noilor generaţii despre nutriţie, aducând o schimbare reală în ceea ce priveşte obiceiurile alimentare”, au transmis reprezentanţii Curtea Veche Publishing.

Toţi cei care vor urmări lansarea în social media vor putea pune întrebări în timp real despre cele mai controversate probleme legate de obiceiurile alimentare ale copiilor.

Cartea cuprinde 30 de jocuri şi experienţe legate de mâncare, 30 de curiozităţi şi secrete despre alimente, teste şi ”exerciţii de isteţime”, liste de echivalenţe, explicaţii medicale şi informaţii ştiinţifice, tabele şi grafice cu procente de nutrienţi.

”Volumul de nutriţie pentru copii conţine tot ce trebuie să ştim despre mâncare, nutrienţi, calorii şi etichete. Micii cititori pot învăţa să devină «detectivi de etichetă», îşi pot forma «obiceiuri bune de mâncat», vor şti ce înseamnă farfuria ideală şi vor învăţa să aprecieze mâncarea prin gustul bun şi beneficiile pe care le poate aduce organismului”, au mai transmis reprezentanţii editurii.

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a mai publicat la Curtea Veche volumele “Trăiesc, deci mă abţin”, “Sănătatea are gust”, “Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit” şi “Tocăniţă pentru suflet”, care îndeamnă la un stil de viaţă sănătos.

Volumul “ABC de nutriţie” este disponbil în librăriile din toată ţara şi în magazinul online curteaveche.ro, la preţul de 44 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.