Meghan Markle, soţia prinţului Harry, pregăteşte pentru Netflix un serial animat despre aventurile unei fete în vârstă de 12 ani care este inspirată de mai multe femei influente din istorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru producţia Archewell Productions, companie fondată de prinţul Harry şi soţia lui, Markle este creditată drept creator sub titulatura Ducesa de Sussex.

Ea va fi producător executiv împreună cu David Furnish („Rocketman”, „Gnomeo & Juliet”), Carolyn Soper („Sherlock Gnomes”, „Tangled”), Liz Garbus („I’ll Be Gone in the Dark”, „What Happened, Miss Simone?”) şi Dan Cogan („Icarus”, „The Apollo”).

Amanda Rynda („DC Super Hero Girls”, „The Loud House”) va fi showrunner şi producător executiv.

Proiectul are titlul de lucru „Pearl” şi este primul serial de animaţie al Archewell Productions.

Toamna trecută, prinţul Harry şi Meghan Markle au semnat un acord multianual cu Netflix pentru a produce documentare, lungmetraje, show-uri şi seriale pentru copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.