Meciul de fotbal dintre echipele Viitorul Constanţa şi FC Salzburg, din play-off-ul Ligii Europa, va fi transmis în direct de Televiziunea Română, joi, de la ora 21.45, la TVR 1 şi TVR HD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul va fi comentat de Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin şi va fi precedat şi urmat, de la orele 21.15 şi 23.45, de ediţii speciale ”Repriza a treia”, transmise în direct din studioul de la Bucureşti şi moderate de Costin Deşliu, informează TVR.

Asemănător campioanei României, învinsă de APOEL Nicosia în preliminariile Champions League, şi campioana Austriei a ratat play-off-ul Ligii Campionilor, după 0-0 şi 1-1 cu croaţii de la Rijeka. Salzburg are în palmares UEFA Youth League 2017, cea mai importantă competiţie intercluburi pentru echipe de tineret.

Campioana României i-a vândut săptămâna trecută pe Benzar şi pe Nedelcu la FCSB, pentru aproape 3 milioane de euro. ”Poate voi alinia o echipă formată în proporţie de 90% din jucători ai Academiei", a anunţat Gheorghe Hagi.

Viitorul este a patra echipă din România care se confruntă în cupele europene cu Salzburg, după UTA, Steaua şi Astra. Returul va avea loc în Austria, pe 24 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.