Meciul de fotbal România - Polonia, din grupa E de calificare la Cupa Mondială Rusia 2018, care se va juca pe Arena Naţională, va fi transmis în direct de Televiziunea Română, vineri, de la ora 21.45, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de fotbal, cel de-al patrulea al reprezentativei României în calificările pentru Campionatul Mondial şi totodată cel de-al doilea jucat acasă, va fi comentat de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos, informează TVR.

Confruntarea va fi precedată şi urmată, de la orele 21.00, respectiv 23.45, de ediţii speciale ”Repriza a treia”, cu Cristian Mîndru, Mihai Stoichiţă, Ovidiu Ioaniţoaia şi Marius Mitran, cu analize şi comentarii, dar şi cu reacţii după meci.

După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD vor fi transmise rezumatele tuturor partidelor disputate duminică în grupa E şi în celelalte grupe de calificare.

De-a lungul timpului, între cele două echipe s-au disputat 33 de meciuri în care românii au obţinut 14 victorii, 15 egaluri şi 4 înfrângeri (54-47 golaveraj).

Ultima întâlnire directă dintre cele două reprezentative s-a disputat pe 2 februarie 2013, cu Victor Piţurcă pe bancă, la Malaga, unde Polonia a câştigat cu scorul de 4-1.

Din grupa E de calificare la Cupa Mondială Rusia 2018 mai fac parte, alături de reprezentativele României şi Poloniei, naţionalele Danemarcei, Muntenegrului, Armeniei şi Kazakhstanului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.