Editura Litera lansează un nou proiect editorial - „Mari Clasici ai Literaturii”, capodoperele literaturii, reunite într-o colecţie unică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Volumele sunt cartonate, cu folio argintiu, grafică elegantă. Titlurile alese (clasice şi contemporane) sunt semnate de autori precum Svetlana Aleksievici, A.P. Cehov, Alice Munro, Edith Wharton, Mihail Bulgakov, Saul Bellow, George Orwell şi mulţi alţii.

Cititorii pot achiziţiona cărţile colecţiei prin abonament, exclusiv pe site-ul editurii Litera - https://www.litera.ro/abonamentclasici, cu o ofertă specială de abonare şi multiple beneficii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Din 8 septembrie, colecţia apare şi la toate chioşcurile de presă din ţară, primul volum („Crimă şi pedeapsă”, de F.M.Dostoievski) având preţ special de 9.99 lei.

Maia Morgenstern, ambasadorul colecţiei „Mari Clasici ai Literaturii”, recomandă: „Pentru mine, biblioteca este un spaţiu sacru. Este acel loc viu care adună laolaltă atâtea epoci, idei, poveşti imaginare sau adevărate, încât, dacă le citeşti pe toate sau doar o parte din ele, nu ai cum să nu devii mai bun, mai frumos şi mai bogat. [...] «Mari Clasici ai Literaturii» este o colecţie importantă pentru România, ce reuneşte într-un cadru unitar cele mai valoroase opere ale literaturii române şi universale, fiind, în acelaşi timp, o selecţie care îndeplineşte misiunea de bază a fiecărei biblioteci: aceea de a creşte cititori”.

Editura Litera are o tradiţie de 33 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reuşite majore, a editat 9.000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficţiune şi nonficţiune, Litera a reuşit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanţi actori de pe piaţa de carte din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.