Manuscrisele participante la concursul anual de debut, secţiunea Proză, organizat de editura Polirom vor putea fi trimise fără CV, ataşate unui e-mail, de pe un cont creat cu acest prilej, şi trimise la adresa: adrian.botez@polirom.ro, până la data de 16 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adresa de e-mail poate fi motto-ul volumului, un fragment din motto sau titlul cărţii. Exemplu: orazero@yahoo.com/gmail.com etc.

Potrivit editurii, este foarte important ca adresa de mail, mailul şi manuscrisul ataşat să nu conţină sub nici o formă numele concurentului - cazul contrar duce la descalificare.

Manuscrisele trebuie să aibă minimum 150.000 de semne (caractere + spaţii). Sunt acceptate şi manuscrise ale autorilor care au fost incluşi anterior în antologii sau au publicat în volume colective.

Câştigătorul concursului va fi anunţat în luna august, pe adresa de e-mail de pe care a fost trimis manuscrisul, iar rezultatul va fi făcut public în cursul aceleiaşi luni.

Premiul pentru manuscrisul declarat câştigător constă în publicarea acestuia în toamna acestui an.
Nu vor fi acceptate manuscrise fără diacritice. Manuscrisele nepublicate vor fi şterse.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.