Malala Yousafzai, cel mai tânăr laureat cu Nobel, a încheiat un parteneriat multianual cu Apple TV Plus pentru a realiza diverse programe originale, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub acest acord, ea va realiza pentru serviciul de streaming programe din sfera dramă, comedie, documentar, animaţie şi seriale pentru copii. Pentru acestea, Yousafzai va lucra sub numele noii sale companii de producţie, Extracurricular.

„Cred în puterea poveştilor pentru a aduce familiile laolaltă, pentru a crea prietenii, a construi momente şi a inspira copiii să viseze”, a spus Yousafzai.

La vârsta de 16 ani, după doi ani de când a primit Nobelul pentru Pace, Yousafazi şi-a publicat autobiografia, „I Am Malala”, devenită bestseller. De atunci, a mai lansat două cărţi, a apărut într-un documentar despre viaţa sa şi a creat Assembly, publicaţie online pentru fete şi tinere care este disponibilă pe Apple News.

De la debutul din 2018, Assembly a publicat poveşti scrise de tinere din peste 100 de ţări în mai mult de 20 de limbi.

Ea a fondat şi Malala Fund, pentru a promova drepturile fiecărei fete la 12 ani de educaţie în siguranţă, libertate şi de calitate. Apple a devenit în 2018 primul partener, sprijinind fondul cu avocaţi şi profesori, precum şi cu tehnologie.

Malala Yousafzai, acum în vârstă de 23 de ani, se înscrie unei liste ample de personalităţi care au semnat acorduri de producţie cu Apple, între care Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Tom Hanks, Will Smith, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Idris Elba, Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani şi Alfonso Cuarón.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.