Serialul „Las Fierbinţi”, difuzat de Pro TV, a condus, miercuri seară, topul preferinţelor telespectatorilor, fiind urmărit de peste 2,3 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episodul şi a înregistrat 14.2 puncte de rating şi 35.9% cotă de piaţă în rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziţia secundă a avut 5.0 puncte de rating şi 12.5% share.

La nivel naţional, peste 2,3 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audienţă, de la 20:56, peste 2,6 milioane de români au fost în faţa televizoarelor. 

Vasile primeşte o vizită cel puţin surprinzătoare: prefectul vine să-i dea o veste, braţ la braţ cu Aspirina, noua lui iubită, care preia primăria din Fierbinţi. Un nou episod va fi difuzat joi, de la ora 20.30.

Din cauza amestecului nefericit de alcool, Celentano trece prin adevărate probleme şi nu-i poate cere iertare soacrei pentru tot ce i-a făcut, ca să primească în schimb banii de care are mare nevoie.

Raţă şi Dorel devin cei mai buni prieteni şi îşi petrec tot timpul împreună, dar distracţia le e întreruptă de Bobiţă, care îşi anunţă fratele că are covid în ambele nări şi aceştia sunt nevoiţi să stea împreună în “cantarină".
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.