Casa de ceai “Regina Maria” va fi deschisă în această toamnă, la Castelul Bran, iar în cursul anului viitor va fi lansat un alt proiect multimedia, unic pe piaţa de turism din Sud-Estul Europei, a declarat, pentru News.ro, PR managerul castelului, Bogdana Balmuş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanta Castelului Bran a precizat că amenjarea Casei de ceai a intrat pe ultima sută de metri, fiind aşteptate doar câteva autorizaţii.

“Acolo vom putea organiza şi multe evenimente private, oamenii vor putea să îşi petreacă timpul într-un mod foarte plăcut, vor putea savura delicatese unice în zonă şi sperăm ca acest lucru să aducă un plus în meniul pe care Castelul Bran îl oferă astăzi. Casa de ceai va fi deschisă în această toamnă. Mai aşteptăm încă nişte avize de funcţionare, iar când se încheie dosarul, vom da drumu Casei de ceai”,  explicat Bogdana Balmuş.

Casa de ceai datează din 1920 şi se află în parcul castelului, pe malul lacului. 

Ea a mai spus că la castel se pregătesc şi alte proiecte inovative.

“Tocmai ce am perfectat ultimele detalii pentru liftul Castelului Bran. Nu pot da foarte multe detalii despre ce va fi, dar pot să vă spun că va fi un serviciu multimedia unic pe piaţa de turism din Sud-Estul Europei. Sperăm ca anul viitor să fie operational”, a mai spus Bogdana Balmuş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.