Kanal D va difuza din toamnă un nou serial turcesc, ”În bătaia inimii/ Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, din distribuţia căruia face parte actriţa Deniz Kakir, care a jucat în ”Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, în rolul Sultanei Sah.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Personajul principal al acestui serial este Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca), un bărbat carismatic, care a trecut încă din copilărie prin situaţii limită, dar care a reuşit să câştige respectul celor din jur şi să îşi formeze o familie, informează Kanal D.

Viaţa sentimentală a lui Hizir este plină de provocări, bărbatul împărţindu-se între două femei. Soţia sa, Meryem (Deniz Kakir), mamă a doi copii, află că Nazli (Mujde Uzman), de care Hizir s-a îndrăgostit în urmă cu câţiva ani, este însărcinată, şi este hotărâtă să nu permită venirea pe lume a acestui copil. Cu toate acestea, îşi doreşte mai mult de doi copii cu soţul ei. Lupta celor două femei de a-şi păstra relaţia cu Hızır Çakırbeyli se va transforma într-una de supravieţuire.

Serialul ”În bătaia inimii” a devenit lider de audienţă în Turcia, în Prime Time, încă de la primele episoade.

Telespectatorii Kanal D vor regăsi în distribuţia acestei producţii actori pe care îi cunosc din alte seriale difuzate de această televiziune. Între aceştia se numără Tarik Unluoglu, care a jucat în serialul “Iubire de argint” (rolul Tarik) şi Deniz Kakir, care a apărut în serialele “Poveste de familie” (rolul Ferhunde) ,“Iffet” (rolul principal - Iffet) şi în seria a treia din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, în care a jucat rolul Sultanei Sah.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.